Running Bootcamp Fastfoot Hengelo

Afgelopen zaterdag mocht ik voor de AtletiekUnie een inspiratieles Running Boot Camp verzorgen bij http://www.fastfoot.nl een leuke loopgroep in het mooie Hengelo Gelderland. Daar aangekomen werd ik ontvangen door Feikje Breimer een van de trainsters en eigenaar van Fastfoot. En het mag ook gezegd worden, zo word je maar zelden ontvangen! En wat een mooie locatie en omgeving.

IMG_4182a - CopyNa een korte theoretische uitleg naar buiten gegaan voor de praktijk. Rekening houdend dat een ieder mee kan en kan zien wat we doen ben ik daar op de locatie gebleven. Er waren wat mensen geblesseerd.

Begonnen met het onderlichaam en zo langzaam naar boven toe gewerkt. Het liefst wil je ze alles laten zien, voelen en ervaren. Maar dat kan gewoonweg niet in de tijd die je hebt. Maar uiteraard wel een poging gewaagd 😉 Aan het eind van de dag keren de trainers huiswaarts met ideeën, maar ook weer veel vragen. Tja, wanneer doe ik nu welke oefening. En dat heet dan weer huiswerk 🙂 Nadenken over wat, wanneer en hoe houdt je scherp en blijf je bezig met de materie.

Alle foto’s die dag zijn gemaakt door Feikje Breimer van FotoFeikje, dank je wel!

IMG_4249a IMG_4260a IMG_4261a IMG_4265a IMG_4329a IMG_4328 IMG_4293a

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: