Running Boot Camp voor het NKS bij AVR Reusel en Scorpio Oosterhout

Op zaterdag 4 juni mocht ik afreizen naar het zuiden. Het NKS had mij gevraagd twee clinics te verzorgen met als onderwerp Running Bootcamp. In de ochtend AVR Reusel aangedaan. Daar lag het mooie natte gras er geweldig bij. Na een korte theoretische uitleg lekker buiten gespeeld. Na wat inlopen en losmakende oefeningen begonnen een de specifieke warming-up. Dit om lichaam klaar te maken om de verassing die gaat komen. Samen met een kleine 30 man het gehele lichaam aangepakt. Zelfs aanwezige Bootcamp instuctors nog iets kunnen leren 😉 Leuke gastvrije vereniging! Op een mooie verscholen plek! Piet nog bedankt voor het ontvangst en het drinken voor onderweg!

image1

 

 

 

 

Daarna mocht ik gelijk door naar Oosterhout. Daar was ik te gast bij Scorpio. Ik kreeg vrij spel. De baan ging er na ons optreden toch in zijn geheel uit 🙂 Hier de groep nog een stukje groter dan in Reusel. Ook hier weer hetzelfde programma afgedraaid als in Reusel.

 

image2

 

 

 

 

 

Bij beiden verenigingen afgesloten met een miniclinici Barefootstyle en dus op de blote voeten. Deelnemers mijn Vibram FiveFingers laten passen en laten voelen. Ook de Luna sandals waren in trek. Huh, hardlopen op sandalen….? Zeker als je ze gewoon dagelijks kan dragen en er nog mee hard kan lopen ook. Zomers een ware must 😉

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: