Looptrainersdag 2016 Papendal

Morgen is het weer zo ver. De Looptrainersdag 2016 georganiseerd door de Atletiek Unie. Ik mag morgen 3 workshops geven met het doel de looptrainers mee te nemen in de onderwerpen variatie in je trainingen dmv oefeningen en trainingsvormen met de onderwerpen kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Ik doe dat met de workshops Running Bootcamp Light voor recreatieve lopers. Running Bootcamp Heavy voor wedstrijd en prestatielopers en Running Bootcamp very Light voor ouderen en kwetsbare groepen. Ik heb er zin in! Zie ik jou morgen ook?
  

2 Comments on “Looptrainersdag 2016 Papendal

  1. Beste Alex, wat een super leuke en leerzame workshop weer vandaag! En wat een energie en enthousiasme geef jij af en straal jij uit! Daar kunnen velen nog van leren. Je hebt mijn ogen wel geopend en ik ben om! Ik ga met de oefeningen die ik vandaag tijdens de workshop Running Bootcamp heb gezien aan de slag binnen onze loopgroepen. Dank je wel en tot snel!

    Like

    • Dank je wel José! En dat wat je uitstraal krijg je ook weer terug. Ik heb er van genoten en ben blij dat je er mee aan de slag gaat! Heb je nog vragen hoor ik het graag.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: