Trailrun4Fun

Eind 2016 zijn wij weer als trailrun groep begonnen met de voorbereiding op de Eigertrail 2017. De afstanden waar op werd ingeschreven waren de 16, 35 en 51 kilometer. Voor de trailers die afgelopen jaar hadden deelgenomen aan de 35 weer een nieuwe uitdaging in de 51 km. Schema’s werden door mij weer verzorgt met het doel alle trailers de Eigertrail uit te laten lopen. Er is nu een aparte trailrun groep binnen onze vereniging Running Elst. Eigenlijk een probeersel om eens te kijken of dat dit concept aanslaat in een reguliere vereniging. Op de dinsdagen trainen wij op toerbeurt op en rond de Duivelsberg in Berg en Dal, op de Stuwwal in Oosterbeek en in Sonsbeekpark in Arnhem. Op de donderdag geef ik de krachttraining in Elst op het Romeinse veld. Deze krachttraining is niet een doorsnee krachttraining maar een Running Bootcamp waarbij wij het lichaam trainen in kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen voor de loopsport. Tot nu toe slaat het concept goed aan. De dinsdaggroep in het bos was afgelopen week al 24 lopers groot en de donderdagtraining  altijd tussen de 18 en 26 man groot. Het leuke is is dat het allemaal gelijk gezinden zijn. Waar wij als groep een eigen groepsshirt hebben en met elkaar af en toe wedstrijdjes lopen. En op de zondagen lopen wij onze lange duurloop en is er voor elke afstand loper een ronde uitgezet. Dus altijd voor elk wat wils en ieder op eigen niveau. En worden nu alweer plannen gesmeed voor 2018. Ik heb al horen roepen dat er een groep naar Zweden wil voor de Hoga Kusten Trail weer erg benieuwd!Zo op driekwart van de voorbereiding is het ook altijd weer handig om even naar jezelf te kijken. Zit ik op schema, ben ik op tijd klaar. Nu komen de pijntjes weer tevoorschijn en worden de afstanden langer. Er zijn er binnen de groep die hun opgegeven afstand naar beneden hebben bijgesteld. Een van hen ben ik zelf. De geest is super sterk en d wil ook. Alleen het lichaam op sommige plekken niet 😉 dus even een pas op de plaats en kijken wat de MRI uit wijst volgende week. I’ll be back 😉

Ook meetrainen in onze trailgroep? Voor elk niveau en snelheid? Dat kan! Dan laat even een bericht achter en maken we een afspraak!

To Trail, ore not to Trail thats the question!

#Neverstoprunning #Trailrunning #Skinsorenothing #teamskins #riseup #Raidlight #TopoAthletic #ToFast4You

2 Comments on “Trailrun4Fun

 1. hoi Alex
  ik heb interesse om deel te nemen aan je bootcamp in Elst op de donderdag avond. Hoe laat geef je deze bootcamp en is er nog plaats?
  groetjes Elle

  Geliked door 1 persoon

  • Hey Elle, ja hoor er is zeker nog plek! Wij starten om 19.30 uur in de hoek parkeerplaats op de Basillica naast basisschool de Elstar en om de hoek bij de Jumbo Westeraam in Elst. Je kunt een aantal proeflessen kijken hoe je het vindt. En vind je het leuk en wil je het blijven doen loopt het lidmaatschap via Running Elst.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: