Looptrainersdag 2017 Atletiekunie

Vandaag mocht ik voor de Atletiekunie een tweetal keuzecross trainingen geven van een half uur elk met als onderwerp “Bootcamp”. Nou daar had ik natuurlijk wel zin in 😉 Er voor gekozen de trainers in een half uur mee te nemen in een aantal oefeningen met een 3 minuten durende warming up. De deelnemers laten ervaren dat je echt warm en los kunt zijn in 3 minuten 🙂 Daar na een aantal basis oefeningen laten ervaren en afgesloten met 1 eindoefening die alle opgedane oefeningen omvat en in 1 keer het hele lichaam traint! In totaal 60 man weer warm kunnen maken voor het onderdeel kracht. En leuke reacties aan het einde 🙂

Daar naast 35 deelnemers op papier maar in de praktijk veel meer buiten mogen spelen in de bossen met een Trailclinic. Mensen laten ervaren wat klimmen en dalen kan doen. Wat is handig, en wat juist niet! Hoe pas je de technieken toe. Wat moet je aan en heb je onderweg nodig? En superleuke reacties gehad aan het einde! En daar doe je het toch voor 😉 Love to Trail!

Dank je wel Atletiekunie voor het vertrouwen, ik heb weer genoten!

 

 

 


2 Comments on “Looptrainersdag 2017 Atletiekunie

  1. Vandaag de clinics trailrun gevolgd bij Alex.
    Vooraf aan de trail loop werd er uitleg gegeven over het trail gebeuren in de miezelregen. Vol enthousiasme verteld Alex over zijn ervaringen. Leuke leerzame clinic met geïnteresseerde deelnemers.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: