Looptrainersdag 2019 Papendal.

Op 9 november mocht ik weer voor de Atletiek Unie tijdens de Looptrainersdag 3 workshops verzorgen. Allen met onderwerp Trailrunnen.

Blok 1: Trailrunnen hoe doe je dit en wat heb je nodig?
Blok 2: Trailrunkracht, anders trainen dan een weg-of baanatleet;
Blok 3: Trailrunning, hoe ziet zo’n training eruit?

Dit doe je niet alleen ivm de veiligheid. Je zit toch steeds met een 40 trainers op een klein oppervlakte. Dus waren Ron van Kooten (www.chiacharge.nl), Ewald van Dullemen (Trailruntrainer) en Jean Paul Frijns zo vriendelijk mij te assisteren om er zo 3 x een feestje van te maken! En een feestje werd het! De plek van de workshops werd mooi aangekleed met medewerking van de merken http://www.chiacharge.nl, https://www.hokaoneone.eu/nl/nl/home/ en https://www.instincttrailshop.nl/

Heel mooi om te zien hoe veel hardlooptrainers de tips en trucs oppakte en de theorie direct probeerde om te zetten in de praktijk👌

De hardlooptrainers konden daarnaast ook kennis maken met de Hoka challenger ATR 5 schoenen, onze uitgifte tafel was snel leeg. De meeste hardlooptrainers wilde maar graag testlopen op deze mooie trailschoenen van Hoka. We hadden er velen meegenomen en eenmaal bekend kwamen er ook nog ‘andere’ hardlooptrainers kijken naar de schoenen.

Verder hadden we een aantal test racevesten van Instinct NLB beschikbaar en hebben hier uitleg over gegeven. Ook hier werd goed gebruik van gemaakt.

Als ‘kers’ op de taart konden de hardlooptrainers ook nog de producten van Chia charge Nederland proeven gemaakt van echt voedsel, ook weer gretig gebruik van gemaakt.

Resumé: het was een inspirerende, leerzame en heerlijke trailrun dag op Papendal waarbij we onze liefde voor de sport en kennis konden overdragen. Wat een leuke feedback mochten wij die dag al ontvangen. Dus aan alle deelnemers, dank je wel voor jullie deelname! Mede door jullie hebben wij een hele dag een feestje kunnen vieren, TOP!!

2 Comments on “Looptrainersdag 2019 Papendal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: