Barefoot & More

Welkom bij Barefoot & More

Wij zijn Vincent Barink en Esther Poelen. Op 11 maart 2017 hebben we onze winkel Barefoot & More, Lifestyle Store geopend in Arnhem. Een heel nieuw avontuur, geboren vanuit passie en overtuiging dat gezondheid en gezonde, sterke voeten ontzettend belangrijk zijn. Of eigenlijk is het de basis van het bewegen van het hele lijf. Het fundament moet zo sterk mogelijk zijn.
Voeding, gezondheid en sporten zijn naast ons werk altijd al een heel belangrijk onderdeel geweest van ons leven. We kregen, en krijgen, er steeds meer kennis en ervaring in die we graag met jullie willen delen in onze winkel.
Naast ons brede assortiment schoenen, voor zowel sport en casual als netjes, hebben we ook diverse soorten teensokken (voornamelijk Knitido, Injinji en Feelmax), boeken en andere producten. Daarnaast organiseren we regelmatig lezingen, workshops en cursussen. Op onze facebookpagina en op de website kondigen we die aan.

Met de overname van Feelmax Benelux en VoetAktief.nl breiden wij ons aanbod verder uit.

Je kunt ons volgen op Facebook en Instagram. Of neem rustig eens een kijkje op onze site! Daar vind je onder andere ons assortiment, openingstijden, informatie en blogs.

Mocht je vragen hebben, stel ze gerust. Via mail, WhatsApp, Facebook chat of telefonisch. Of kom een keer naar de winkel, je bent van harte welkom!

Hartelijke groet,
Vincent & Esther
Barefoot & More
Weverstraat 34a
6811 EM Arnhem
http://www.barefootandmore.nl
info@barefootandmore.nl
026 737 04 45 (telefonisch en WatsApp)


883932E5-4639-4358-9195-82F24524714A

%d bloggers liken dit: