Geweldig in deze tijd!

Binnen de sport en de zelfstandige binnen de sport vallen harde klappen in deze tijd. Geen tot weinig inkomsten en veel onzekerheid over de toekomst. Net zoals in vele doelgroepen en vakrichtingen. Zo zit je er lekker in en timmer je goed aan de weg en zo moet je iedere euro omdraaien omdat je inkomsten wegvallen. Hoe geweldig is het dan dat een sponsor zoals Run2Day Arnhem Nijmegen met eigenaar Theo van Maanen, je volledig in het nieuw steekt en het vertrouwen in jouw uitspreekt! Dank je wel Theo voor het vertrouwen en dit geweldige pakket!  Op naar weer een mooie en vruchtbare samenwerking!

 

https://aan.run2day.nl/aan/nijmegen/

Trailruntrainer Hardlooptrainers NL

Aanstaande zondag mag ik weer! Heerlijk buitenspelen met gelijkgezinden. Opleiding Trailruntrainer gaat weer van start. Na twee dagen praktijk en theorie staat op dag 3 het examen op het programma. Didactisch lopen wij door de theorie en praktijk om straks dat gene wat jou is aangeleerd over te kunnen brengen naar jou lopers. Dus niet zo maar een veredelde clinic maar een gedegen opleiding geaccrediteerd door de Atletiek Unie 😉  Hier leer je technieken in klimmen en dalen en hebben het over de eventuele gear die je daarbij kunt gebruiken. En daar naast kijken we hoe je komt tot een gedegen op maat gemaakt loopschema of jaarplannen met alles wat daarbij komt kijken.  Maar 1 van de belangrijkste dingen die je aanleert is hoe breng je dat wat je hebt geleerd nu in de praktijk? Hoe maak je jouw lopers nu beter in de technieken en laat je hun angst overwinnen in het afdalen? En laat je ze ervaren dat een trailrun training echt anders is als een wegtraining of een stukje dribbelen door het bos 😉 Tot zondag! Ik heb er zin in.

Opleiding Running Bootcamp instructeur.

Altijd al harder, verder, leniger of sneller willen lopen? Of dit mee te geven aan jouw lopers die je traint? Krachttraining gericht op blessurepreventie voor jouw hele lichaam maar wel geënt op het trailen en of hardlopen? Dan zoek niet verder! Op zaterdag 7 maart 2020 geef ik weer een opleiding Running Bootcamp instructeur. Deze opleiding is voor een ieder die iets heeft met deze wijze van trainen. Of alleen voor zichzelf, voor voor zijn of haar atleten.

 

 

 

 

 

 

Ik laat je deze dag zien dat door gerichte oefeningen je hele grote stappen kunt maken. Dit doen wij uiteraard niet zo even 123. We beginnen met kleine oefeningen die al een groot verschil kunnen maken. Ik laat je zien, maar vooral voelen wat dit voor een effect heeft op jouw lichaam en waar je het voor doet. Alles met het eigen lichaam zonder attributen.

Op deze manier lopen wij jouw hele lichaam door. Op het eind kan je dmv het samenvoegen van een aantal oefeningen een hele gerichte Krachttraining geven.

Uiteraard beginnen wij in de ochtend met eerst een stuk theorie zoals trainingsleer Krachttraining en looptraining en waar deze elkaar kunnen versterken. Daarna naar buiten om de theorie om te zetten in de praktijk.

Deze dag start om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Plaats waar deze wordt gegeven ligt aan het aantal deelnemers maar is in de omgeving van Arnhem.

 

Deelnemen aan deze opleiding kost 195,00 incl btw.

Wat krijg Ik voor dit bedrag?

-Theoretische uitleg trainingsleer kracht en hardlopen;

-Praktijk buiten over de hoe, wat, waarom en waar voor;

-Koffie/thee en een lunch;

-Boek anatomie van het lichaam mbt Krachttraining;

-USB stick met 19 gb aan oefeningen;

-Trainerslicentie Atletiek Unie? Dan krijg je 4 licentiepunten toegewezen;

-Diploma “Running Bootcamp instructeur;

 

Wat kan ik na deze dag?
Na deze dag heb je een basis van wat er allemaal mogelijk is. Door deze zelf toe te passen wordt je er zelf steeds beter in. Door de oefeningen aan te leren creëer je je eigen trainingen. Door oefeningen samen te voegen creëer je snelle en gerichte Krachttraining tijdens de trainingen voor je zelf of voor jouw groep.

Wil je je opgeven of heb je nog vragen? Dan stuur een mail naar trailbonky@gmail.com

Tot 7 maart!!

 

 

 

 

 

Looptrainersdag 2019 Papendal.

Op 9 november mocht ik weer voor de Atletiek Unie tijdens de Looptrainersdag 3 workshops verzorgen. Allen met onderwerp Trailrunnen.

Blok 1: Trailrunnen hoe doe je dit en wat heb je nodig?
Blok 2: Trailrunkracht, anders trainen dan een weg-of baanatleet;
Blok 3: Trailrunning, hoe ziet zo’n training eruit?

Dit doe je niet alleen ivm de veiligheid. Je zit toch steeds met een 40 trainers op een klein oppervlakte. Dus waren Ron van Kooten (www.chiacharge.nl), Ewald van Dullemen (Trailruntrainer) en Jean Paul Frijns zo vriendelijk mij te assisteren om er zo 3 x een feestje van te maken! En een feestje werd het! De plek van de workshops werd mooi aangekleed met medewerking van de merken http://www.chiacharge.nl, https://www.hokaoneone.eu/nl/nl/home/ en https://www.instincttrailshop.nl/

Heel mooi om te zien hoe veel hardlooptrainers de tips en trucs oppakte en de theorie direct probeerde om te zetten in de praktijk👌

De hardlooptrainers konden daarnaast ook kennis maken met de Hoka challenger ATR 5 schoenen, onze uitgifte tafel was snel leeg. De meeste hardlooptrainers wilde maar graag testlopen op deze mooie trailschoenen van Hoka. We hadden er velen meegenomen en eenmaal bekend kwamen er ook nog ‘andere’ hardlooptrainers kijken naar de schoenen.

Verder hadden we een aantal test racevesten van Instinct NLB beschikbaar en hebben hier uitleg over gegeven. Ook hier werd goed gebruik van gemaakt.

Als ‘kers’ op de taart konden de hardlooptrainers ook nog de producten van Chia charge Nederland proeven gemaakt van echt voedsel, ook weer gretig gebruik van gemaakt.

Resumé: het was een inspirerende, leerzame en heerlijke trailrun dag op Papendal waarbij we onze liefde voor de sport en kennis konden overdragen. Wat een leuke feedback mochten wij die dag al ontvangen. Dus aan alle deelnemers, dank je wel voor jullie deelname! Mede door jullie hebben wij een hele dag een feestje kunnen vieren, TOP!!

Even prioriteiten stellen.

Ik kreeg al een bericht van de website met de woorden “jouw bezoekers hebben al enige tijd niets van jou gehoord” Dat klopt ook en heeft een reden. Begonnen aan een beroepsopleiding Docent Gevaarbeheersing en privé aan de opleiding Sportkunde. Daar naast geconfronteerd met het feit dat mijn vrouw en beste maatje Carolien borstkanker heeft. En ik kan je zeggen dan staat de wereld even op zijn kop. Deze week nog even de laatste onderzoeken afwachten. Maar zoals het er nu naar uit ziet wordt het een zwaar en pittig jaar. Zeker voor haar, maar ook voor het hele gezin. Oftewel gewoon …..nieuws! Maar er ontstaan ook weer hele mooie dingen. Zoals een hele hechte samenwerking binnen ons gezin waar aan iedereen een steentje bijdraagt. Echt top!

Dus bezoekers, ik ben niet weg 🙂 maar doe het even iets rustiger aan 😉

Train de Trainer Trailrunclinic Doetinchem

Op zaterdag 14 december mag ik weer een Trailrun clinic geven voor de Atletiekunie. Dit maal in Doetinchem te gast bij AV Argo. Na een stuk praktische theorie en uitleg materialen gaan we uiteraard een stukje dwalen, klimmen en dalen in de Kruisbergse bossen. Heb er zin in!! #2Fast4You #AtletiekUnie #HardlooptrainersNL #Instinct #Odlo #Casio #WSD30F #Leki #Scott #Trailrun4Fun #loveittrailit

%d bloggers liken dit: