Chiacharge sportvoeding

 

 

 

 

 

 

 

Over Chiacharge

Chiacharge maakt sinds 2012 sportvoeding die je niet alleen helpt beter te presteren, maar die ook geweldig smaakt. Sinds 2019 is Chiacharge ook in Nederland verkrijgbaar op www.chiacharge.nl.

Je zult geen rare dingen vinden in onze producten, alleen maar eerlijke ingrediënten uit je keukenkastje, waardoor je goed beweegt en je je geweldig voelt. Al onze repen en butters hebben twee dingen gemeen: (1) ze bevatten alleen echte ingrediënten die fantastisch smaken en eenvoudig onderweg te eten zijn en (2) ze zijn allemaal volgeladen met Chiazaad, het eeuwenoude superfood dat kampioen is van de voedingsstoffen.

Chiazaad is onbewerkt, volkoren voedsel en bevat de grootste plantaardige bron van Omega 3, voedingsvezel, proteïne en antioxidanten die je kan vinden. Ook heeft Chiazaad het voordeel dat het de 8 essentiële aminozuren heeft. Chiazaden hebben een milde, nootachtige smaak. Dit maakt ze perfect om op verschillende manieren te consumeren. In combinatie met onze gezonde ingrediënten hebben we natuurlijke, heerlijke voedzame sportvoeding gecreëerd. Maar chiazaad kan ook worden gestrooid over verschillende gerechten, zoals ontbijtgranen, salades, groenten, rijstgerechten en nog veel meer.

Voor wie?

Chiacharge is geschikt voor iedereen! De mini’s kunnen als tussendoortje worden gegeten en de granola of het losse chaizaad smaakt heerlijk in de yoghurt met wat fruit. We leveren producten zonder toegevoegde suiker en producten die geschikt zijn voor Vegans! Maar de verschillende soorten bars zijn vooral heel geschikt voor duursporters. Wist je dat de Maya’s en Azteken al chiazaad gebruikten voor lange-afstand lopers?

Chiacharge flapjacks geven veel energie (380 calorieën in één reep) en zijn gemakkelijk te eten, met een combinatie van snelle koolhydraten en langzamere koolhydraten. De proteïne bars vullen na afloop van een intensieve training, wedstrijd of trail, snel weer de eiwitten aan.

Assortiment

We verkopen heerlijke flapjacks in verschillende maten en smaken. Regelmatig is er een ‘special edition’, met een bijzondere, tijdelijke smaakcombinatie. De smaken Original, Banana, Cranberry en Salted Caramel zijn continue verkrijgbaar, net als de medium sized flapjacks in de smaken Pindakaas en Cacao & Pinda.

Voor het aanvullen van de eiwitten hebben we Proteïne Crispy Bars in de smaken Cacao en Salted Caramel. Deze leveren maar liefst 20 gr. eiwit per reep. De Karma Bars zijn verkrijgbaar in de smaken Cacao, Cashew en Koffie. Ook hebben we nog enkele losse producten, zoals een heerlijke granola met fruit en noten, snackbags, losse chiazaden en pindakaas in drie varianten (smooth, crunchy of met chocolade) .

Meer informatie?  Zie: www. chiacharge.nl  |  ingrid@chiacharge.nl  |  ron@chiacharge.nl

%d bloggers liken dit: