Help Alex!!

 

 

Mijn naam is Alex Gijsbers. In februari 2021 wil ik 1 van de 7 summits beklimmen. De hoogste berg van Zuid Amerika genaamd de Aconcagua in Argentinië. Deze berg is 6962 meter hoog. Ik wil dit doen voor Pink Ribbon.

Zelf werkzaam bij de politie en nu voor de 3e keer geconfronteerd met PTSS. Na een lang traject van re-integratie blijkt dat ik niet meer terug mag in mijn oude functie. Midden in mijn re-integratie traject werden wij overvallen met het nieuws dat mijn vrouw uitgezaaide borstkanker had.

Mijn vrouw had de HER2 variant borstkanker. Daar is nu sinds een aantal jaren medicatie voor…. daarvoor dus niet. Door onderzoek in 2016 is er medicatie voor gevonden.  Anders was mijn allerbeste vriendin en maatje er niet meer geweest. Dus lieve vrienden, familie, bekenden en onbekenden. Doneer aub en maak het voor mij mogelijk deze periode om te zetten in iets geweldigs! Namelijk het overhandigen van een vette check aan Pink Ribbon! Waardoor er nog meer onderzoek kan plaatsvinden. Het zal jou maar eens treffen! 

Altijd blijven geloven in een goede afloop in zowel mijn PTSS als de borstkanker bij mijn vrouw. En dat ging niet altijd vanzelf! Wij staan er nu beiden beter voor dan een half jaar geleden. Chemo heeft zijn werk goed gedaan en zij is inmiddels kankervrij YES!!! En mijn PTSS gaat niet meer weg en moet er mee leren omgaan.  #TROTS hoe wij er mee om zijn gegaan als persoon en als gezin! En voor mij een mooi vooruitzicht! En plek binnen de politie Oost Nederland als docent (IBT) Gevaarsbeheersing! 

Deze vrij negatieve periode wil ik omzetten in iets positiefs, door de beklimming van de Aconcagua. Hiermee wil ik mijn periode met PTSS  afsluiten en 25.000 euro ophalen waarvan het grootste deel voor Pink Ribbon is, en een klein deel voor het bekostigen van mijn expeditie. Want zij doen ECHT goed werk! Ook de reis en expeditie zullen gefinancierd moeten worden. Maar dat wil ik bereiken door persoonlijke giften en tegenprestaties te leveren aan bedrijven. Heb jij daar ideeën over? Kom bij me op de lijn!

Kosten voor deze expeditie bedragen:
Inkopen plek expeditie 4124,00
Permit om berg te beklimmen 800,00
Vliegreis ongeveer 1000,00
Huur/aankoop uitrusting +\- 1500,00

 

 

Sponsoren van een deel mag en kan ook! Laat mij weten hoe je dit aan wilt pakken en welke tegenprestatie je daar voor verlangt.

Dank jullie wel!

 

 

 

 

 

 

 


OOK EEN DONATIE DOEN? KLIK OP DE LINK HIER ONDER!

https://www.gofundme.com/f/help-alex-de-aconcagua-op-voor-pink-ribbon?utm_medium=copy_link&utm_source=customer&utm_campaign=p_na+share-sheet&rcid=b27fb23501bf4008833a9dbb5b2b2b03

HALL of FAME

Betsy Pol, eigenaar https://www.lacucina.nl/nl  sponsort 5000,00!!

SPONSOREN:

Natasja Giesbers, Mirjam Vriens, Els Priester, Gerard Derksen, Bram Jacobs, Marjolein Smaling, Henk Schinkel, Evelien Schelvis, Lia van Ginkel, José de Haan, Floor Janssen, Tonneke van den Boom, Janine Verhaaff, Mariëtte Tap, Edwin Oogjes, Tim Stenger, Leonie van der Hoven, Charlotte Macleane, Yvonne Wenselaar, Trudy Wolters, Jolanda en Herman van der Laan, Martijn Lievaart, Jan Oosterhof, Ineke van Nieuwamerongen, Annemarie Claassen, Ron Liebregtd, Hans Bierstekers, Ronald Giesbers, Petra van Blijderveen, Wilma Faber, Nermin C, Ingeborg Hes, Nick Smit, Michele Kremer, Hans Petra en Kirsten, Linda Lienden, Ton Staalstra, Jorgen Gijsbers, Marcel Vierhuis, Jaqueline Schnieders, Harm Sijpkes, Diana Gijsberts, Dafne van der Meer, Luc Bouwman, Kim Broker, Peter Vink, Gusta van der Mortel, Bertine Engelsman, Debje C, Geert Peeters, Marijke Stormbroek, Metin Durmaz, Perry Sloots, Nanny Boering, Jessica Ploeg, Bart Miga, Frank ten Broeke, Marleen Speijers, Bart van Borssele, Ricardo Goris, Maykel Kers, Alida Leeuw, Anton van de Wateringen, Tom Siers, Erik Hermsen, Angelique van Hest, André Severs, Ard en Ellen Trieling, Familie Sieders,

 

 

 

<span>%d</span> bloggers liken dit: