Oefeningen

 

9 Comments on “Oefeningen

 1. Zaterdag 29-11 heb ik meegedaan aan de running bootcamp clinic. Een hele inspirerende les; zeker ook door de enthousiate manier van lesgeven. Bedankt hiervoor en ik ga zeker dingen toepassen in mijn trainingen!

  Like

 2. Heel veel bootcamp oefeningen mét uitleg waarom je ze doet en hoe je ze uitvoert. Nu proberen alles te onthouden…Heerlijke dag gehad bij de inspiratiesessie Running Bootcamp gisteren bij onze loopgroep in de Achterhoek. Bedankt Alex!

  Like

 3. Mooie clinic vandaag in Papendal. Heb je ook een advies mbt een boek waarbij ook staat welke spiergroepen je met welke oefening je gebruikt Natuurlijk weet ik bij bv het opdrukken wel welke je o.a. gebruikt. Maar bij sommige oefeningen is het wel handig om te weten.

  Groetjes Ton

  Like

  • Hallo Ton, mooi dat je er iets aan hebt gehad. Maar ik heb zo 123 geen antwoord op jouw vraag. Je zou eens kunnen zoeken op krachttraining voor thuis. Wil je er plaatjes of beelden bij hebben dan zijn de dvd’s van Shaun T, 60 day’s of insanity een aanrader! 5 dvd’s vol trainingen op kracht en uithoudingsvermogen oefeningen 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: