Running Bootcamp instructeur Haarlem.

 

Zaterdag weer een opleiding Running Bootcampinstructeur geven. Dit maal in Haarlem voor de theorie en de duinen in voor de praktijk! Het wordt een mooie en warme dag dus water en de zonnebrand mee 😉 weer een aantal trainers opleiden die aan de slag gaan met hun lopers sneller, sterker, leniger en langer houdbaar willen maken. En dus minder blessures! Niets van oude krachttraining! Maar aan de slag met nieuwerwets combineren van oude en nieuwe oefeningen voor uithoudingsvermogen en kracht. Dit door middel van gerichte oefeningen en combinaties van oefeningen allemaal voor de loopsport.

Opleiding behelst 1 dag die bestaat uit een stuk theorie zodat je weet van de hoe en waarom vraag. En uit een stuk praktijk. Aan einde van de dag krijg je je certificaat Running Bootcamp instructeur. Ben je een looptrainer niveau 3, dan ontvan je ook nog 4 licentiepunten van de Atletiek Unie. Ook ontvang je een boek met anatomische core trainingen. Die laat je zie met welke oefeningen je wat traint. En je krijgt toegang tot 32 gb aan oefeningen.

Ook een keer zelf mee doen of met een groep? Stuur dan een mail naar barefootbonky@gmail.com en ik kom er bij je op terug.

Ik heb er zin in!!

IMG_2523

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: